Menu
Zowel in Amsterdam als in Almere!

Autowassen

Uw auto wassen doet u bij Autoradam in Amsterdam of in Almere. In Amsterdam hebben wij twee autowasstraten en in Almere hebben wij de enige in Almere een textielwasstraat.

Textielwassen! 100% schoon en veilig!

De autowasstraten van Autoradam zijn de grootste en modernste van Nederland. Textielwasstraten met professionele medewerkers combineren snelheid, scherpe prijzen, krasvrij wassen en een blinkend wasresultaat met service en aandacht voor de klant.

Waar uw auto wassen bij Autoradam?

Autoradam beschikt over één autowasstraat in Almere en twee autowasstraten in Amsterdam.

Autowasstraat Almere

Onze wasstraat in Almere Veluwedreef is de enige textielwasstraat in Almere en is 7 dagen per week geopend.

Autowasstraat Amsterdam

De wasstraat Amsterdam Nieuwpoortkade is na een aantal maanden verbouwen compleet vernieuwd. Op de eerste verdieping vindt u een speciaal stofzuigerplein. Hier kunt u na het auto wassen gratis gebruik maken van één van de stofzuigers.

Onze wasstraat Amsterdam Westpoort is een nieuw carwashcentrum. Deze autowasstraat is de grootste indoor wasstraat van Amsterdam!

Kwaliteit en service

De wasstraat is 7 dagen per week open. Met een waspas van Autoradam bespaart u al snel 20%! Naast een wasstraat hebben wij op ons terrein ook doe-het-zelf wasboxen, voldoende gratis stofzuigerplaatsen, een shop en in Almere natuurlijk Bufkes met de lekkerste broodjes van Almere!

Korte wachttijden en topkwaliteit

Autoradam heeft textielwasstraten in Almere Veluwedreef en Amsterdam, in Almere is het zelfs de enige textielwasstraat! We wassen 120 auto’s per uur, dus is de wachttijd ook bij drukte minimaal.

Autowassen en milieu

Ook de zorg voor het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Per auto wordt zo’n 400 liter water gebruikt. Met een ondergronds filtratiesysteem wordt het vuile waswater gerecycled. Door het gebruik van biologisch reiniging en het hergebruiken van 90% van het water wordt het milieu maximaal ontzien.