Menu

Wasstraat Amsterdam Nieuwpoortkade

Uw auto wassen in Amsterdam? Onze autowasstraat in Amsterdam aan de Nieuwpoortkade 5 is compleet voor u vernieuwd! Aan de Nieuwpoortkade presenteren wij ons nieuwe indoor carwash centrum. Wij wassen alleen met textiel waardoor wij altijd een glanzend en krasvrij resultaat kunnen garanderen. Naast onze wasstraat in aan de Sierenborch hebben wij ook een wassstraat aan de Nieuwpoortkade. De wasstraat aan de Nieuwpoortkade is 7 dagen per week geopend van 08.00 tot 20.00 uur. De selfservice wasboxen zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 06.00 uur tot 22.30 uur en op zon en feestdagen van 08:00 tot 22:30

Auto wassen in Amsterdam

Vanaf nu kunt u weer terecht aan de Nieuwpoortkade om uw auto te laten wassen! Na een aantal maanden presenteren wij u met trots het nieuwe mega wascomplex!

Wasstraat Amsterdam

 

Na het wassen rijdt u naar de eerste verdieping waar we een prachtig licht stofzuigerplein voor u hebben gerealiseerd. Hier kunt u na het wassen gratis gebruik maken van één van de stofzuigers.

Voordelen Autowasstraat Nieuwpoortkade Amsterdam Autoradam

  • Professionele medewerkers
  • Snelheid
  • Scherpe prijzen
  • Krasvrij wassen en een blinkend wasresultaat
  • Service en aandacht voor de klant

Auto wassen met Korting!

Auto wassen was nog nooit zo voordelig. Met een waspas van Autoradam gunt u uzelf voordeel bij elke wasbeurt van uw auto. De waspas van Autoradam is een voordeelpas die u bij alle Autoradam vestigingen kunt gebruiken.
Download hier het aanvraagformulier voor de Autoradam waspas.

Zakelijke waspas

U als werkgever kan voor uw werknemers een auto- waspas regelen. U geeft per werknemer aan van welke faciliteiten gebruik mag worden gemaakt. De pas is beveiligd d.m.v. een pincode, één voor uw gehele bedrijf of uniek voor elke gebruiker.
Download hier het aanvraagformulier voor de Autoradam waspas.

Openingstijden wasstraat Amsterdam Nieuwpoortkade

Onze autowasstraat aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam is dagelijks geopend van 8:00 tot 20:00. De selfservice wasboxen zijn geopend van 8.00 uur tot 22.30 uur.

wasstraat almere

Autoradam Nieuwpoortkade
Nieuwpoortkade 5
1055 RX Amsterdam
Tel: +31(0)88 0351212

Neem voor meer informatie over Autowassen in Amsterdam contact op met Autoradam.

wasstraat almere