Menu

Wasstraat Almere Veluwedreef vernieuwd!

Onze wasstraat aan de Veluwedreef in Almere is volledig vernieuwd!  Er is in de voorwasstraat een lavaboog bijgekomen die uw gehele auto in een mum van tijd van wit actief schuim voorziet en vervolgens met een nieuwe actieve bodemreiniger en velgenbeschermer. Wanneer u de tweede (hoofd)wasstraat indraait wordt uw auto voorzien van ons nieuwe glanspantser dat lak langer en beter beschermt tegen roest, vuil en pekel maar vooral ook de glans van uw auto veel langer garandeert.

Uw auto wassen in Almere? Onze autowasstraat in Almere aan de Strubbenweg 4 is de enige textielwasstraat van Almere! In onze wasstraten wassen wij alleen met textiel. Alleen met textiel kunnen wij een krasvrij en glanzend resultaat garanderen voor al onze klanten. Naast onze wasstraat in Almere hebben we ook 2 wasstraten in Amsterdam  De wasstraat in Almere is 7 dagen per week geopend van 08.00 tot 22.00 uur. De selfservice wasboxen zijn 7 dagen 24 uur geopend.

Auto wassen in een textielwasstraat

Door onze textielwasstraat wassen wij uw voertuig glanzend schoon en krasvrij! Afhankelijk van uw wasprogramma ondergaat uw auto een uitgebreide wasbeurt voor het schoonste eindresultaat. U hoeft zelf niets te doen en mag rustig in uw auto blijven zitten. Uw auto wassen bij de wasstraten van Autoradam is dus altijd een relaxte bezigheid.

wasstraat almere

Voordelen Autowasstraat Veluwedreef Almere Autoradam

  • Professionele medewerkers
  • Als enige wasstraat van almere wassen we met textiel
  • Snelheid
  • Scherpe prijzen
  • Krasvrij wassen en een blinkend wasresultaat
  • Service en aandacht voor de klant van de wasstraat

Auto wassen met Korting!

Auto wassen was nog nooit zo voordelig. Met een waspas van Autoradam gunt u uzelf voordeel bij elke wasbeurt van uw auto bij wasstraat almere van autoradam. De waspas van Autoradam is een voordeelpas die u bij alle Autoradam vestigingen kunt gebruiken dus ook bij de wasstraat almere.
Download hier het aanvraagformulier voor de Autoradam waspas.

Zakelijke waspas

U als werkgever kan voor uw werknemers een auto- waspas regelen. U geeft per werknemer aan van welke faciliteiten gebruik mag worden gemaakt. De pas is beveiligd d.m.v. een pincode, één voor uw gehele bedrijf of uniek voor elke gebruiker. Wassen met de waspas is niet alleen goedkoop maar ook makkelijk.
Download hier het aanvraagformulier voor de Autoradam waspas.

Openingstijden wasstraat Almere Veluwedreef

Onze autowasstraat in Almere is 7 dagen per week geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur.

Wasstraat Autoradam Veluwedreef (afslag S 103)
De Strubbenweg 4
1300 BH Almere
Telefoon: +31(0)88 0351212

wasstraat almere

Neem voor meer informatie over auto wassen in de wasstraat in Almere contact op met Autoradam. Wij hopen u snel te zien bij een van onze wasstraten!

wasstraat almere