Menu

Wasstraat Amsterdam Westpoort

Uw auto wassen in Amsterdam? Onze autowasstraat is dagelijks voor u open. Onze autowasstraat in Amsterdam aan de Sierenborch is de meest complete wasstraat van amsterdam. Wij wassen alleen met textiel waardoor wij altijd een glanzend en krasvrij resultaat kunnen garanderen. Naast onze wasstraat in aan de Sierenborch hebben wij ook een wassstraat aan de Nieuwpoortkade. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 08:00 tot 18:00 uur en op zon- en feestdagen van 09:00 tot 18:00 uur

Auto wassen in Amsterdam

Autoradam heeft in Amsterdam Westpoort een nieuwe Carwashcentrum geopend! Dit is het grootste indoor wascentrum van Amsterdam!
Door onze textielwasstraat wassen wij uw voertuig glanzend schoon en krasvrij! Afhankelijk van uw wasprogramma ondergaat uw auto een uitgebreide wasbeurt voor het schoonste eindresultaat. U hoeft zelf niets te doen en mag rustig in uw auto blijven zitten. Uw auto wassen bij de wasstraten van Autoradam is dus altijd een relaxte bezigheid.

wasstraat almere

Voordelen Autowasstraat Amsterdam Westpoort Autoradam

  • Professionele medewerkers
  • Als enige wasstraat van almere wassen we met textiel
  • Snelheid
  • Scherpe prijzen
  • Krasvrij wassen en een blinkend wasresultaat
  • Service en aandacht voor de klant van de wasstraat

Auto wassen met Korting!

Auto wassen was nog nooit zo voordelig. Met een waspas van Autoradam gunt u uzelf voordeel bij elke wasbeurt van uw auto. De waspas van Autoradam is een voordeelpas die u bij alle Autoradam vestigingen kunt gebruiken.
Download hier het aanvraagformulier voor de Autoradam waspas.

Zakelijke waspas

U als werkgever kan voor uw werknemers een auto- waspas regelen. U geeft per werknemer aan van welke faciliteiten gebruik mag worden gemaakt. De pas is beveiligd d.m.v. een pincode, één voor uw gehele bedrijf of uniek voor elke gebruiker.
Download hier het aanvraagformulier voor de Autoradam waspas.

Openingstijden wasstraat Amsterdam Westpoort

Onze autowasstraat in Amsterdam is 6 dagen per week geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag(en) en feestdagen zijn wij open van 09.00 tot 18.00.

Autoradam Westpoort
Sierenborch 14
1046 CJ Amsterdam
Tel: +31(0)88 0351212

wasstraat almere


Neem voor meer informatie over Autowassen in Amsterdam contact op met Autoradam.

wasstraat almere