Een auto leasen zonder BKR? Dat doe je bij Autoradam.

Leasen zonder BKR staat voor flexibiliteit, zowel in de zakelijke als particuliere markt. Flexibel leasen kent een looptijd vanaf drie maanden tot een jaar en kan na de eerste drie maanden per maand opgezegd worden. Vooral bedrijven maken gebruik van deze manier van leasen, bijvoorbeeld als er sprake is van personeel dat tijdelijk in dienst is of als er zij te maken hebben met wisselende personeelsbezetting. Flexibel leasen is ook geschikt voor particulieren die voor een bepaalde korte tijd over een auto willen beschikken. Wil je zo flexibel mogelijk een auto leasen zonder BKR toetsing? Dat kan bij Autoradam!

Auto leasen zonder BKR bij Autoradam

Kies je voor flexibel leasen bij Autoradam, dan krijg je vanaf duizend kilometer per maand vrij! Het leasen van een jong gebruikte auto is bovendien goedkoper dan het leasen van een gloednieuwe vierwieler. Een auto leasen zonder BKR toetsing is ook een bijzondere service die Autoradam biedt. Bovendien hoeven de inkomensgegevens niet overlegd te worden. Dat maakt dat het auto leasen zonder BKR toetsing snel geregeld is. Autoradam gaat uit van een minimale looptijd van drie maanden en bedient heel Nederland vanwege de haal- en brengservice die geboden wordt. Autolease zonder BKR registratie, waar is het nog mogelijk? Bij Autoradam!

Leasen is per maand opzegbaar

Uiteraard geldt ook voor flexibel leasen zonder BKR een vooraf bepaald kilometrage en maandbedrag. Je zou het kunnen zien als een overeenkomst die gelijkenissen vertoond met het huren van een auto, waarop de condities van Full Operational lease van toepassing zijn. Wat betreft het meer gebruikelijke zakelijk leasen geldt een looptijd van een jaar en ook zakelijke lease is daarna per maand opzegbaar.

Particulier leasen zonder BKR kan ook bij Autoradam.

De klant betaalt simpelweg een vooraf vastgesteld maandbedrag. Wel zal een auto lease rental check uitgevoerd worden. Bovendien werkt Autoradam uitsluitend met automatische incasso.

Flexibiliteit en leasen zonder BKR bij Autoradam

Autoradam staat voor flexibiliteit in optima forma. Voor auto’s in verschillende prijsklassen en voor een soepel acceptatiebeleid. Autoradam heeft auto’s op voorraad waardoor je bij wijze van spreken direct in je lease-auto wegrijdt. De uitstekende service van Autoradam doet de rest.

Bekijk ons wagenpark en kies voor leasen bij Autoradam! Mocht je nog vragen hebben? Dan kun je mailen naar lease@autoradam.nl