Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren partij die je kan helpen bij autoverhuur in Amsterdam?

Maak dan kennis met Autoradam. Wij staan voor kwaliteit, service, lage prijzen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dit vind je terug in alles wat we bieden; van autoverhuur tot tanken en wassen.
Wanneer je in Amsterdam een auto wil huren, dan is Autoradam je partner. Je betaalt alleen voor de kilometers die je hebt gereden. Dit is mogelijk voor een dag, week of zelfs maanden. Het wagenpark is indrukwekkend met voor elk doel een meer dan geschikte jonge, moderne en altijd goed onderhouden auto!

Autoradam autoverhuur in Amsterdam

De opvallende, met groen bestickerde huurauto’s van Autoradam zijn een begrip in zowel Almere als Amsterdam. Wij hebben de juiste auto in huis voor elk gewenst doel. Lekker cruisen in de zomer? Voor het ultieme zomergevoel huur je natuurlijk een cabrio bij ons! Om welk tijdsbestek het ook gaat, Autoradam regelt het. Een auto huren in Amsterdam is al mogelijk vanaf 12,50 euro per dag. Daarmee is Autoradam scherp geprijsd, zonder dat er bezuinigd wordt op kwaliteit. Huren kan overigens ook per maand en is extra voordelig vanaf 550 euro waarbij je tweeduizend kilometer gratis rijdt. Autoradam autoverhuur hanteert wel een borgsom van 300,- bij personenwagens en vanaf 7 dagen geldt een borgsom van 750,-

Kies in Amsterdam voor autoverhuur van Autoradam

Het huren van een auto bij Autoradam gaat altijd samen met gemak. Afhankelijk van je doel, kun je online op zoek gaan naar het meest geschikte voertuig. De prijzen zijn eenvoudig te vergelijken en voor je het weet, rijd je weg in je huurauto.

Wanneer je snel en voordelig een auto wilt huren, is het handig om ons wagenpark te bekijken. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je onze klantenservice eenvoudig mailen via info@autoradam.nl