Boedelbak huren in Almere?

Informeer dan naar de mogelijkheden die Autoradam te bieden heeft! Bij ons is het namelijk mogelijk om diverse soorten aanhangwagens te huren, wanneer u meer dient te vervoeren en dit niet mogelijk is in de auto zelf.

Huur van een boedelbak is handig wanneer je grote spullen van A naar B dient te verplaatsen of bij een verhuizing. De boedelbak is een aanhangwagen met overkapping, dit wordt ook wel een aanhangwagen met huif genoemd. Huren van een Boedelbak in Almere is het goedkopere alternatief voor het huren van een verhuiswagen.

Eenvoudig een boedelbak in Almere huren

Boedelbak huren in Almere? Handig om te weten, is dat het maximaal laadvermogen van de boedelbak van Autoradam 315 kilogram is. Iets om wel goed rekening mee te houden. Een boedelbak huren Almere kan eventueel ook gecombineerd met het huren van een auto die de bak voort kan trekken.

Iedereen in het bezit van rijbewijs B mag een boedelbak huren. Vergeet niet je rijbewijs en je paspoort of identiteitskaart mee te nemen naar Autoradam. Uiteraard zijn beide documenten geldig tot tenminste de dag waarop je de boedelbak weer terugbrengt. Voorts dient een huurder van de boedelbak woonachtig en ingeschreven te zijn in een gemeente in Nederland. Dit moet blijken uit informatie op het rijbewijs, paspoort of identiteitskaart. Zo niet, dan is een uittreksel uit het Bevolkingsregister een alternatief, mits die niet ouder is dan een week.

Huur een boedelbak bij Autoradam

Verhuizen hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat bewijst Autoradam met de verhuur van een boedelbak (vanaf 15 euro per dag), waarmee je (onder meer) de inboedel veilig en droog van A naar B vervoert. Bekijk ons wagenpark en huur vandaag nog je boedelbak via onze website!
Bij vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice door te mailen naar info@autoradam.nl