Almere Veluwedreef

Shop Almere Veluwedreef

Van broodjes tot bloemen, van motorolie tot snoepgoed, Autoradam heeft het allemaal. Onze shop in Almere is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Ons mini-restaurant ‘Eten en drinken’ is 7 dagen per week geopend van 7.00 tot 19.00 uur. Hier kunt u bijvoorbeeld genieten van een vers gebakken broodje tijdens de lunch, Vlaamse frites of een Italiaans ijsje met de kinderen als u onze wasstraat heeft bezocht of een afhaalmaaltijd meenemen voor thuis als u heeft getankt. Laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod. Gratis WiFi!

Barista café
Koffie bij Autoradam is veel lekkerder dan thuis
De lekkerste koffie zetten is een vak apart. Bij Autoradam ‘Eten en drinken’ drinkt u de beste koffie gemaakt door een echte barista. Van cappuccino, een latte macchiato, espresso tot koffie verkeerd. Met iets lekkers erbij! Zoals een muffin of oma’s appeltaart.

Bakery
In onze bakery kunt u vers ambachtelijk bereide broodjes krijgen, rijkelijk belegd met de heerlijkste verse ingrediënten. Ook serveren wij diverse menu’s, maaltijdsoepen, salades, panini’s en smoothies.

Shop Amsterdam Nieuwpoortkade
Van snacks tot tabak, van koelvloeistof tot kauwgom, Autoradam heeft het allemaal. Onze shop Amsterdam Nieuwpoortkade is van maandag tot en met zaterdag geopend van 6.00 uur tot 23.00 uur. En op zondag en feestdagen van 8.00 tot 23.00 uur.

In onze zithoek kunt u terecht voor een breed aanbod van heerlijke broodjes of een snack en kunt u even lekker zitten om iets te drinken. U kunt gebruik maken van onze gratis WiFi.