Uw keuze, gegarandeerd tegen de laagste prijs!
Vanaf 16,12 per dag
Huurperiode: -
Huurprijs berekenen
Het borgbedrag voor dit voertuig is
300,00
Het onderstaande is een indicatie van de uiteindelijke prijs. Exclusief borgbedrag en evt. extra verzekeringen of accessoires.

Prijs per extra km:
0,00
0,00
0,00

0,00
0,00

0,00

Eventuele kortingen en promoties zijn niet meegenomen in de berekening en worden bij het ophalen aan de balie verrekend.


Specificaties TAPIJTREINIGER PRO

Het perfecte systeem voor een hygiënisch schoon tapijt. Vuildeeltjes maken uw tapijt tot een voedingsbodem voor bacteriën, ze tasten de vezels aan en laten de kleuren verbleken. Daarom heeft uw tapijt zo nu en dan een schoonmaak beurt nodig . U houdt een hygiënisch schoon tapijt over, met fris ruikende vezels die tegen snelle hervervuiling bestand zijn. De kleuren lijken weer als nieuw. Ook voor bescherming tegen allergieën Uit allergieonderzoek is gebleken: HAGERTY werkt anti allergeen en helpt om allergieën ten gevolge van huisstofmijt te voorkomen. De tapijtreiniger is ook te gebruiken voor diverse stoffen meubels. De tapijtreiniger is uitermate geschikt voor o.a. het reinigen van banken en stoffen stoelen.

Overige informatie

Borg De borg bestaat uit het eigen risico vermeerderd met de te verwachten huurprijs, plus de eventuele kosten, toeslagen en verzekeringen.
Huurvoorwaarden Download Autoradam huurvoorwaarden

Waarom Huren?

  • Tools USP #1
  • Tools USP #2
  • Tools USP #3
Copyright © 2021 Autoradam B.V.
Alle rechten voorbehouden