Op zoek naar een goedkoop tankstation in Amsterdam? Kom langs bij Autoradam! Onze tankstations zijn 24/7 geopend. Bij onze tankstations in Amsterdam en Almere worden brandstoffen met zeer hoge kortingen aangeboden en kun je bovendien tanken met de speciale Autoradam tankpas. Uiteraard is Autoradam ook het adres voor LPG (in Almere) én beschikt tankstation Amsterdam over een laadpunt voor elektrische auto’s. Tanken doe je dus aan de Strubbenweg 4 in Almere of aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam.

Autoradam Amsterdam Nieuwpoortkade
Nieuwpoortkade 5
1055 RX Amsterdam

Ons Autoradam tankstation in Amsterdam

Autoradam onderscheidt zich van andere tankstations Amsterdam vanwege de structureel lagere prijzen. Per liter brandstof kun je telkens weer rekenen op kortingen tussen de twaalf en vijftien cent. Uiteraard worden de actuele prijzen op de opvallende prijzen displays langs de kant van de weg getoond. Dat Autoradam hecht aan service blijkt wel uit het feit dat je in zowel Amsterdam en Almere 24 uur per dag kunt tanken en in Almere is bovendien ook de shop 24/7 geopend. Uiteraard bieden de tankstations hoogwaardige en milieuvriendelijke brandstoffen. Mooi voorbeeld daarvan is zeker Premium Energy. Deze brandstof is goed voor zowel motor, milieu als de portemonnee. De motor wordt schoner, verbruikt behoorlijk minder en vertoont bovendien minder slijtage.

Tanken 
24/7 beschikbaar

Openingstijden Tankshop
Maandag t/m zaterdag 06:00 – 23:00
Zon- en feestdagen 08:00 – 23:00
Wasstraat
7 dagen per week 08:00 – 20:00
De wasstraat en het stofzuigerplein zijn gesloten i.v.m. de verbouwing.
Houd de website in de gaten voor actuele openingstijden.
Zelfservice wasboxen
Maandag t/m zaterdag 08:00 – 20:00
Zondag Gesloten

Tanken met de Tank & Waspas

Bij onze tankstations in Amsterdam worden alle bekende betaalmiddelen geaccepteerd. Over betalen gesproken; hoe meer mensen kiezen voor tanken in Amsterdam, hoe lager de prijzen van brandstof worden. Ben je een zakelijke rijder? Dan kunnen we nog meer voordeel bieden! Autoradam biedt zakelijke bestuurders namelijk de kans om in het bezit van een Tank & Waspas te komen. De werkgevers bepalen zelf van welke faciliteiten werknemers gebruik mogen maken.

Meer informatie over de vele voordelen van de Autoradam Tank & Waspas? Neem dan contact op met onze klantenservice door te mailen naar info@autoradam.nl