Vacature Medewerker Autoverhuur (m/v)

Voor dynamische verhuurteam op onze vestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar een medewerker autoverhuur vanaf 30 uur. Ben jij die topper die niet terugdeinst voor een uitdaging en die altijd paraat staat om de handen uit de mouwen te steken?

Functieomschrijving en profiel

Als medewerker autoverhuur ben je het visitekaartje van Autoradam en sta je klanten professioneel en vriendelijk te woord.  Je bent enthousiast, flexibel en klantgericht. Als aanspreekpunt begeleid je en adviseer je klanten over het assortiment. Professionaliteit en plezier in het werk staan centraal in deze functie.

Je werkzaamheden als medewerker autoverhuur bestaan o.a uit:

– het uitgeven van de voertuigen

– het verzorgen van de facturatie en administratieve afhandeling

– toezien dat de voertuigen op en top netjes verzorgd zijn

– telefonische- en internetreserveringen verwerken

– zorgen voor een goede bezetting van het wagenpark

Kortom, je runt de vestiging als zijnde je eigen vestiging met alle uitdagingen die daarbij horen. Daarbij kan je altijd terugvallen op het team met collega’s van de andere vestigingen.

Functie vereisten

– MBO werk- en denkniveau

– Bewijs van goed gedrag (VOG)

– Twee recente referenties

– Uitstekende beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift

– Zelfstandig verrichten van lichte administratieve taken

Wie zijn wij?

Autoradam Autoverhuur en Lease heeft vestigingen in Almere, Amsterdam Westpoort, Amsterdam Nieuwpoortkade en Lelystad. Wij staan voor flexibel en voordelig goed autoverhuur en zijn zeer sterk aanwezig in deze regio’s.

Past Autoradam Autoverhuur bij jou?

Als jij jezelf herkent in dit profiel en geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen we je van harte uit om te reageren met je CV en een motiverende brief naar work@autoradam.nl!