Hiker (Oproepkracht)

Hiker (Oproepkracht)

Hiker

Voor onze vestigingen in Amsterdam hebben wij een oproep Hiker nodig die hands-on mentaliteit heeft en weet hoe je met auto’s moet omgaan.  Je wordt voornamelijk in het weekend en maandag opgeroepen. Ben je student met rijbewijs, ook dan ben je welkom.

Hoe ziet je dag eruit?

Je bent zoals gewoonlijk een kwartiertje voor 9 uur aanwezig op je werkplek. Je neemt een kopje koffie en praat bij over je weekend met je collega’s en je doet met trots de Autoradam werkkleding aan.

Je eerste klant is al binnen en heeft de auto afgegeven aan je collega bij de verhuur afdeling. Jij neemt de auto over en loopt met de klant mee naar buiten.

Eerst maak je een rondje om de auto heen of alles er netjes uitziet en geen krassen of ongelukjes zijn gebeurd. Als je een kras of deuk ziet dan maak je hiervan een melding op je Ipad en laat het de klant zien. Voor de rest ziet de auto er goed uit.

Het interieur van de auto maak je weer schoon voor de volgende klant. Je pakt de stofzuiger en zorgt ervoor dat alle stof en vuil weg zijn en daarnaast maak je het dashboard schoon en neemt de deurpanelen en de ramen af.

De auto ziet er piekfijn uit aan de binnenkant, maar de buitenkant moet nog even gewassen worden. Je rijdt in overleg met je collega door de wasstraat. Je bent trots op je werk en zet de auto weer keurig op zijn plek neer.

Je hebt je checklist gedaan en je formulieren heb je in orde, deze geef je aan je collega en bespreekt nog de opvallende kras. De verhuurmedewerker neemt het verder van je over.

Het is alweer vijf uur, je zorgt ervoor dat alles netjes word opgeruimd en klaar staat voor de volgende dag. Je doet nog even een laatste check en als alles in orde is sluit je gezamenlijk af met je collega’s om 17.30 uur.

Wat bieden wij jou?

  • Gezellig team
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Marktconform salaris
  • BOVAG CAO
  • Oproep contract
  • Attenties voor de Kerst, Sinterklaas en Pasen
  • Jaarlijks uitje met je team en een bedrijfsfeest

Word jij enthousiast door het lezen van de vacature? Bel voor meer informatie naar 06-24832459 of mail naar work@autoradam.nl

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.