Interieurbaan medewerker (38 uur)

Interieurbaan medewerker (38 uur)

Autoradam is op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes vanaf 16 jaar voor onze interieurbaan in Almere.

Woon je in Almere en wil je opgeleid worden tot de beste interieurbaan medewerker van Flevoland? Dan kom je natuurlijk werken bij Autoradam.

Wat ga je doen?

Je bent kwart voor tien aanwezig op de wasplaats, je pakt een kopje koffie samen met je collega’s en praat elkaar bij over het weekeind. Het is 10 uur en je staat klaar op de interieurbaan. Daar komt je eerste klant al, je mag vandaag starten met het stofzuigen van het bestuurdersgedeelte. Je pakt de stofzuigerslang en begint met stofzuigen. Je collega is bezig met het schoonpoetsen van de ramen en een andere collega de matten. Na 8 minuten zie je al de auto alweer van de baan afrollen. Na enkele auto’s is het wat rustiger, je neemt wat te drinken.

Het is 13.00 en je hebt alweer tientallen auto’s door de rijbaan gehad. Het piekmoment is gedaald, je gaat even zitten en doekjes vouwen zodat je voldoende voorraad hebt. Het is weer eens een uur verder, je mag nu ramen schoonmaken van de voertuigen. Je bent ook iemand die graag van afwisseling houdt dus dat komt goed uit.

Einde van de dag sluit je gezamenlijk af. Jij en je collega’s ruimen alle gereedschappen op en laten het netjes achter voor de volgende dag.

Wat krijg je van ons?

  • Een contract wat bij jouw past
  • Kerstpakket
  • Marktconform salaris
  • Bedrijfskleding

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature?

Heb je vragen die niet kunnen wachten? Bel op ons nummer 06-24832459 of mail naar work@autoradam.nl

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.