Medewerker Tankstation (16 & 38 uur)

Medewerker tankstation en shop m/v (16 & 38 uur)

Medewerker Tankstation (16 & 38 uur)

Autoradam is een dynamische onderneming met 5 vestigingen in de regio Noord-Holland & Flevoland actief in autowassen, tanken, autoverhuur en autolease. Ben jij de enthousiaste collega in de tank en shop afdeling die ons gaat versterken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je bent wat eerder aanwezig, je neemt een kopje samen met collega’s. Om tien voor zeven neem je je collega van haar of zijn dienst en je zorgt ervoor dat je kas is opgemaakt. Je eerste klant staat er al, je helpt je klanten die na het tanken komen afrekenen. Het is vroeg in de ochtend en je hebt even een piekmoment waar je achter elkaar klanten helpt en een praatje maakt waar het mogelijk is. Samen met je collega neem je de taken van die dag door en maakt een verdeling wie wat gaat doe Je bespreekt o.a. de volgende taken met je collega;

  • Koffiehoek bijvullen
  • T.h.t nakijken van versproducten
  • Auto gebonden producten bijvullen
  • Snoep bijvullen
  • Frisdrank bijvullen
  • De toiletten op hygiëne controleren en schoonmaken

Tussendoor krijg je klanten aan de kassa die je helpt met afrekenen en je helpt klanten die hulp nodig hebben op het terrein. Heb je even niets te doen? Dan help je je collega’s of je zorgt ervoor dat de shop er netjes uitziet. Het is twee uur en het einde van je dienst nadert, je maakt voorbereidingen voor je collega. Voordat je het weet is het kwart voor drie en staat de volgende shift alweer klaar om je over te nemen.

Waar kom je te werken?

Ons team in Amsterdam is een stabiel hecht team. Je team genoten hebben veel contact met klanten en vinden dit leuk. Onderling wordt er veel gecommuniceerd. Ze zijn geduldig, klantvriendelijk en kunnen met druk omgaan als dat nodig is.

Wat bieden wij jou?

Als eerste kom je in een gezellig familiebedrijf terecht. Je salaris is conform de CAO voor tankstations en wasbedrijven. Wil je doorgroeien? Ook is dit mogelijk binnen de organisatie. Je kunt kiezen uit een 24 uurs contract. Attenties voor de Kerst, Sinterklaas en Pasen. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacaturetekst? Bel 06-24832459 of mail naar work@autoradam.nl voor al je vragen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.