Medewerker tankstation en shop Amsterdam (32 uur)

Medewerker tankstation en shop Amsterdam m/v
Wij zijn op zoek naar een teamplayer in onze tankshop in Amsterdam Nieuwpoortkade voor 32 uur in de week die het leuk vindt om achter de kassa te staan. Je werkt in teamverband in de shop, de leiding is meewerkend. Je vindt het prettig om met mensen te communiceren. Je straalt enthousiasme uit en je bent niet op je mondje gevallen.
Je denkt mee met je collega’s, bij de wisseling van je diensten zorg je ervoor dat je ruim op tijd bent en netjes achterlaat wanneer je een dienst verlaat.
Je houdt het gezellig met je collega’s en voert je werkzaamheden goed uit. Je zorgt ervoor dat de shop tiptop in orde uitziet en een uitnodigend uitstraling heeft voor de klanten.

De werkzaamheden bestaan uit:
– Het afrekenen van de tank en shop klanten
– De shop in orde houden

Wij zoeken iemand:
– Met MBO werk- en denkniveau en een gastvrije instelling.
– Ervaring in een winkel is een pre
– Bewijs van goed gedrag (VOG)
– Twee recente referenties

Je bent net als al je andere collega’s een teamplayer maar ook:
Flexibel, enthousiast, klantvriendelijk, representatief en bereid om in weekenden, op feestdagen en/of avonduren te werken (24/7).

Wij bieden?
We bieden je een toffe baan als shopmedewerker in een gezellig familiebedrijf. Een mooi salaris, kerstpakket en leuke bedrijfsuitjes! Zie jij jezelf wel actief bezig met de auto’s in de wasstraat? Reageer dan via work@autoradam.nl met je motivatiebrief en CV.