Nieuw: Van Zuyderzee bij Autoradam


De lekkerste broodjes vind je bij Autoradam!

Autoradam introduceert nieuw horecaconcept Van Zuyderzee

De broodjes van Van Zuyderzee zijn geïnspireerd op een oud familieverhaal. De saamhorigheid, het familiegevoel en ambacht, brengen de smaak van nostalgie terug bij onze klanten. Uniek en onderscheidend.

Net als vroeger, zoals de verhalen van de mannen na hun tochten op zee. Geïnspireerd door deze zeetochten, verleggen ook wij grenzen. Zo brengen wij wereldse smaken tot leven in onze wraps en sandwiches.

Bij Van Zuyderzee staan wij met beide voeten in de samenleving. Dat is de kwaliteit waar we voor staan. Altijd tegen de juiste prijs. Snel en vers, zodat de klant zijn weg weer kan vervolgen. De beleving van onze klanten staat voorop. Wij kiezen voor streekproducten en organisaties die maatschappelijk betrokken zijn. Van Zuyderzee werkt bijvoorbeeld samen met de zorgbakkerij Almere, waar mensen met een beperking een plek krijgen in de maatschappij.

De broodjes bij Van Zuyderzee zijn dagvers en worden met de grootste zorg bereid. De beste kwaliteit wordt aangeboden tegen een eerlijke prijs. Want als echte ondernemer let men bij Van Zuyderzee op de kleintjes. Zo zijn – en blijven – de broodjes bereikbaar voor iedereen!

De wereld om ons heen gaat snel. Bij Van Zuyderzee houden wij onze klanten niet op. Daarom liggen de versbereide broodjes al voor de klanten klaar in de zelfbedieningsvitrine, zo voor het pakken.

Onderscheidend!
Met de introductie van Van Zuyderzee stapt Autoradam af van standaard formules. Bij Van Zuyderzee gaan wij voor diversiteit. En dat proef je!

Zonder kernwaarden geen concept! Van Zuyderzee staat voor:

  • Persoonlijk
  • Maatschappelijk betrokken
  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Snelheid
  • Onderscheidend

Tijdens de voorbereidingen is goed nagedacht over een goed fundament en de schaalbaarheid van het concept van Van Zuyderzee. In de volgende fase wordt het concept als formule nationaal uitgerold bij de vestigingen van Autoradam. Van Zuyderzee is opgezet om als franchiseformule uitgerold te worden. Voor meer informatie neem contact op via info@vanzuyderzee.nl.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via onze Facebook en Instagram pagina.

Copyright © 2022 Autoradam B.V.
Alle rechten voorbehouden