Wil jij snel je auto wassen in Amsterdam?

Dat kan op diverse locaties van Autoradam. Je auto reinigen in Amsterdam, doe je bij onze vestigingen Nieuwpoortkade of Westpoort. Deze locaties beschikken over modern uitgeruste wasstraten waar je auto binnen een paar minuten stralend uit rijdt. Daarnaast kun je ook zelf je auto wassen in Amsterdam, bij twee van onze locaties met wasboxen.
Wij hebben namelijk niet alleen een wasstraat, maar ook zelfservice wasboxen waar je terecht kunt voor het schoonmaken van je auto.. Een schone auto, is een mooie auto en wij zorgen altijd voor een blinkend resultaat. Het geeft een opgeruimd gevoel wanneer je auto van binnen én van buiten schoon is.
Autoradam is jouw carwash in Amsterdam.

Onze diverse locaties hebben de volgende ruime openingstijden:

Wasstraat – Westpoort (Sierenborch 14)

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00
Zon- en feestdagen 09:00 – 18:00
Selfservice wasboxen
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00
Zon- en feestdagen 09:00 – 18:00


Wasstraat – Nieuwpoortkade 5

7 dagen per week 08:00 – 20:00
Selfservice wasboxen
Maandag t/m zaterdag 06:00 – 22:30
Zondag 07:00 – 22:30

Je auto wassen in Amsterdam, doe je bij Autoradam

Voor een goede wasstraat in Amsterdam ben je aan het juiste adres bij Autoradam. Met verschillende wasprogramma’s kun je kiezen voor de wasbeurt die jouw auto op dat moment nodig heeft. Zo biedt Autoradam zelfs mogelijkheden tot budgetprijzen voor het reinigen van je auto. De autowasstraten van Autoradam zijn groen, bieden optimaal gemak en staan bekend als de grootste en modernste van Nederland. Onze carwash in Sloterdijk, de Westpoort locatie (Sierenborch 14) is geschikt voor voertuigen tot maar liefst 3.25 meter hoog.

Zelf je auto wassen in Amsterdam

Zelf auto wassen in Amsterdam? Ook dan ben je bij Autoradam aan het juiste adres. De zelfservice wasboxen van Autoradam bieden je ruime mogelijkheden om op verschillende manieren je auto te wassen. Alles bepaal je zelf! Ook dit is een modern en groen onderdeel van onze Autoradam Carwash in Amsterdam.

Zelfservice wasserette Amsterdam

Zoek je in Amsterdam een wasserette met 24/7 zelfservice? Ook voor het wassen van je kledingstukken kun je terecht bij een aantal van onze locaties. Kom in Amsterdam of Almere langs met je dagelijkse wasgoed, vakantiewas of outfits van het sportteam. Extra grote dekbedden en slaapzakken kunnen ook worden gewassen in onze moderne wasmachines. Voor een klein bedrag en maximaal 18 kg per wasbeurt, is je was weer schoon en droog na een half uur! (inclusief hypo-allergeen wasmiddel)

Autoradam locaties met 24/7 wasserette:
Nieuwpoortkade 5 (Amsterdam) + de Strubbenweg 4 (Almere)

Kom langs bij onze wasstraat in Amsterdam

Onze professionele medewerkers zorgen voor snelheid, scherpe prijzen, krasvrij wassen en een blinkend wasresultaat. Je auto schoonmaken in Amsterdam, of het wassen van kleding bij ons? Het is allemaal mogelijk!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen door te mailen naar info@autoradam.nl