Ben je op zoek naar een wasstraat voor jouw bestelbus? Bij Autoradam ben je aan het juiste adres. Behalve hoogwaardige brandstoffen, hebben wij ook een wasstraat waar je met je bestelbus door kunt rijden; zowel in Amsterdam als Almere. Onze wasstraat garandeert wat Autoradam vooraf belooft: een blinkend resultaat. Vaak nodig ook, want busjes trekken nou eenmaal meer vuil aan. De wasstraten in Almere en Amsterdam gelden als bijzonder modern en als de grootste van Nederland. Ze staan voor snelheid, aantrekkelijke prijzen, deskundig personeel en een minimale wachttijd. Uiteraard biedt Autoradam verschillende auto wasprogramma’s.

Bekijk hier de vestigingen en openingstijden van onze wasstraten.

Wasstraat voor jouw bestelbus met diverse voordelen

Autoradam kan in de wasstraten gemiddeld zo’n 120 auto’s per uur op een perfecte manier reinigen. Dit gebeurt op basis van 100 procent textiel en altijd met een krasvrij resultaat. In Amsterdam kun je van 08.00 uur tot 20.00 uur terecht en in Almere maken wij de auto of bus zelfs schoon tot 22.00 uur. De vestiging Amsterdam Nieuwpoort biedt een speciaal busjestarief voor de wasstraat.

Voordelig door de wasstraat bij Autoradam

Behalve dat Autoradam gebruik maakt van de meest moderne technieken, staat ook service bijzonder hoog in het vaandel, dit zowel in Amsterdam als Almere. Zo is het stofzuigen van je voertuig gratis en dit geldt ook voor het reinigen van de autoruiten en het interieur. Met de speciale waspas kan er bovendien gebruik gemaakt worden van nog veel meer aantrekkelijke aanbiedingen, kortingen en acties.

Wanneer je door de wasstraat met je bestelbus bent gereden, bieden wij de mogelijkheid om gratis je auto te stofzuigen. Ook kun je gratis je automatten reinigen, je ramen en interieur. Met de dashboard guns, is het mogelijk om je dashboard eenvoudig schoon te maken.

Kom langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Almere en profiteer van onze scherp geprijsde wasbeurten!