De bekende Autoradam wasstraat in Almere, is hét adres waar je even langs rijdt als je het liefst in een glanzende schone en auto de weg opgaat. Onze carwash in Almere biedt verschillende mogelijkheden om je vierwieler mooi en schoon te maken én houden. De wasstraat wordt alom beschouwd als de grootste en meest moderne wasstraat van ons land. Daar wil jij toch ook je auto wassen?

Autoradam is de carwash in Almere die zeven dagen per week geopend is, elke dag van 08.00 uur tot 22.00 uur. Met een Tank & Waspas krijg je aantrekkelijke kortingen op de wasbeurten. Zie jij je auto als visitekaartje? Dan weet je wat heel veel mensen ondertussen weten: je gaat naar Autoradam, dé wasstraat in Almere.

Autoradam: de milieuvriendelijke wasstraat in Almere

Het feit dat onze wasstraat in Almere ongeëvenaarde kwaliteit biedt, betekent dat het drukker en drukker wordt in wasstraat Almere. Maar ook dat is geen enkel probleem. De gespecialiseerde medewerkers zorgen ervoor dat je auto altijd snel wordt schoongemaakt. Elke dag opnieuw worden er in Almere zo’n 120 auto’s per uur gewassen. Van wachtrijen en wachttijd is bij de wasstraat van Autoradam dan ook amper sprake. Het spreekt voor zich dat het resultaat altijd glanzend is en dat er krasvrij gewassen wordt. Auto wassen Almere is bovendien helemaal niet duur. Niet alleen wat betreft de gebruikte techniek is autowassen in Almere het neusje van de zalm, ook de prijzen zijn echt bijzonder scherp. Goed hoeft dus niet altijd duur te zijn. Onze uitgebreide auto wasprogramma’s.

Zelf je auto wassen in Almere bij Autoradam

Auto wassen in Almere? Dit maken wij niet moeilijker dan het is. Uiteraard kun je ook zelf aan de slag in een van de Zelfservice wasboxen van Autoradam. Daar verwijder je eerst vuil en zand, week je met de schuimlans statisch vuil los en benut je de schuimborstel voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Vervolgens spoel je schoon en met wax laat je de auto glanzen en is je vierwieler bovendien beschermd tegen de weerselementen. Nog even vlekvrij naspoelen en klaar is kees!

Kom langs bij onze wasstraat in Almere

Zeven dagen in de week, van 08.00 tot 20.00, is het mogelijk om je auto te wassen in onze carwash. Kom langs bij onze zelfservice boxen of ga door onze wasstraat. Autoradam Almere is te vinden op het volgende adres: De Strubbenweg 4
1327 GE Almere. Mocht je vragen hebben, dan is de klantenservice bereikbaar via info@autoradam.nl