Shops

autoradam koffie cappucino

Eten en drinken bij Autoradam
Onbezorgd genieten…

SHOP ALMERE VELUWEDREEF
HORECA ALMERE VELUWEDREEF

Van broodjes tot bloemen, van motorolie tot snoepgoed, Autoradam heeft het allemaal. Onze shop in Almere (De Strubbenweg 4) is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Ons mini-restaurant is op de volgende dagen geopend:

Maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 15:00
Zondag gesloten

Afhalen of rustig tafelen
In ons restaurant kun je genieten van een vers belegd broodje tijdens de lunch, verse frites, warme snacks/broodjes of heerlijke ijskoffie.

Kortom, laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod. Er is ook Gratis Wifi!

VERS, AMBACHTELIJK, GEZOND EN LEKKER

Barista café

Koffie bij Autoradam is veel lekkerder dan thuis

De lekkerste koffie zetten is een vak apart. Bij Autoradam ‘Eten en drinken’ drink je de beste koffie gemaakt door een echte barista. Van cappuccino, een latte macchiato, espresso tot koffie verkeerd. Met iets lekkers erbij! Zoals een Luikse wafel of een Nutella muffin.

Restaurant

shop bufkes autoradam almere

Vers is hier het toverwoord

In ons restaurant kun je vers ambachtelijk bereide broodjes krijgen, rijkelijk belegd met de heerlijkste verse ingrediënten. Ook serveren wij verse frites, warme snacks en smoothies.

Ijskoffie & Slush

Ijskoude oppepper

Sinds april serveren wij heerlijke ijskoffie en slush in verschillende smaken. Perfect voor warme zomerdagen of juist in de wintermaanden om het zomergevoel weer in gedachten te hebben.

SHOP AMSTERDAM NIEUWPOORTKADE

Van snacks tot tabak, van koelvloeistof tot kauwgom, Autoradam heeft het allemaal. Onze shop Amsterdam Nieuwpoortkade is van maandag tot en met zaterdag geopend van 6.00 uur tot 23.00 uur. En op zondag en feestdagen van 8.00 tot 23.00 uur.

In onze zithoek kun je terecht voor een breed aanbod van heerlijke broodjes of een snack en kun je even lekker zitten om iets te drinken. Je kunt gebruik maken van onze gratis WiFi.

autoradam faciliteiten

Even lekker bijtanken in onze Perszè corner

Bij onze Food corner kun je even lekker bijkomen met een kopje Illy koffie, een heerlijke Earl Grey thee of versgeperste jus d’orange. Ook kun je bij ons genieten van diverse (halal) broodjes en snacks.

Altijd voordelig door de wasstraat?

Dat kan met de Autoradam waspas

LEES MEER

waspas wassen autoradam

Leuk om te krijgen,
nog leuker om te geven:

De autoradam cadeaubon!

LEES MEER

cadeau strik autoradam
Copyright © 2022 Autoradam B.V.
Alle rechten voorbehouden