Autospa

GEEF JE AUTO WAT EXTRA AANDACHT
AUTOSPA

Like ons op Facebook en maak kans op wassen met korting Autoradam Almere Autoradam Amsterdam

Vanaf nu kun je je auto extra verwennen in de Autospa

Bij Autoradam Almere Veluwedreef wordt je auto handmatig voorzien van een harde waxlaag, waardoor je voor een langere tijd een vuilafstotende beschermingslaag hebt op je auto. Na deze behandeling ziet je auto eruit alsof je zo uit de showroom gereden bent.

Openingstijden

De Autospa is geopend 7 dagen per week geopend vanaf 10:00 tot 17:00 uur.

Wat kun je verwachten van de Autospa?

Door je auto na het wassen wat extra aandacht te geven in de Autospa, rijd je weer naar buiten alsof je zo uit de showroom komt. Door het laten aanbrengen van een harde waxlaag op je auto, ben je niet alleen aan het shinen, maar ook voor langere tijd vuilafstotend.

Hoe werkt dat? Je auto wordt handmatig gepolijst met een hoogwaardige lakverzegeling die je lak beschermd en verzorgd. Na de behandeling van ongeveer 15 minuten is je auto voor een lange tijd beschermd tegen alle weersinvloeden, vervuiling en UV-verkleuring. Je zult zien dat de originele kleur en glans weer helemaal tot z’n recht komen. Ook handig als je je auto wil gaan verkopen. Achter de schermen zijn we bezig om ons Spa-pakket uit te breiden met meer behandelingen voor je auto. Houd onze website en social media in de gaten voor updates!

Copyright © 2022 Autoradam B.V.
Alle rechten voorbehouden