Tanken

wasstraat tanken autoradam

TANKEN BIJ AUTORADAM
EENVOUDIG EN VOORDELIG

Wij hebben tankstations aan de Strubbenweg in Almere (Veluwedreef) en aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam. Profiteer ook van onze  brandstoffen met zeer hoge kortingen en maak gebruik van de voordelen van de Autoradam tankpas. Bij Autoradam Almere kunt u ook autogas tanken. Bij Autoradam Nieuwpoortkade hebben wij een laadpunt voor elektrische auto’s.

TANKEN IN ALMERE EN AMSTERDAM

Wij houden voor u onze prijzen laag

Bij onze pomp in Almere én Amsterdam blijven we de prijzen laag houden, nu en in de toekomst,  zodat u nog meer kunt besparen op uw brandstof. U krijgt altijd 12 tot 15 cent korting per liter. Kijk op onze Autoradam prijzendisplays langs de weg aan de Veluwedreef en Nieuwpoortkade voor de actuele brandstofprijzen.

Onze tankstations zijn 24/7 geopend

Bij ons tankstation Almere Veluwedreef kunt u 24/7 in onze Shop en bij onze vier Snelpompen terecht. Bij ons tankstation Amsterdam Nieuwpoortkade kunt u naast de reguliere openingstijden van de Shop, 24/7 tanken en betalen bij onze Snelpompen (overdag een, ’s avonds drie).

Hoogwaardige milieuvriendelijke brandstoffen

Autoradam is een voorloper voor wat betreft het gebruik van hoogwaardige milieuvriendelijke brandstoffen. Premium Energy, de nieuwe brandstof is nu verkrijgbaar bij alle tankstations van Autoradam!

Premium Energy biedt vele voordelen; voor uw motor, het milieu en uw portemonnee. De toevoegingen in de nieuwe brandstof zorgen voor een betere verbranding. Uw motor wordt hierdoor schoner wat resulteert in zuiniger verbruik en minder slijtage. Daarnaast draagt deze nieuwe brandstof bij aan een beter milieu.

Wij accepteren de volgende betaalmiddelen:

logo-contant-betalenlogo-pinlogo-mastercardlogo-visalogo-multi-tank-cardlogo-travelcardautoradam-tankpas

Contant betalen is alleen mogelijk bij onze Shops.

ONZE BRANDSTOFFEN

Premium Energy

Groen blokje

Premium Energy biedt vele voordelen, voor uw motor, het milieu en uw portemonnee. De toevoegingen in de nieuwe brandstof zorgen voor een betere verbranding. Uw motor wordt hierdoor schoner wat resulteert in zuiniger verbruik en minder slijtage. Daarnaast draagt deze nieuwe brandstof bij aan een beter milieu.

Diesel

Groen blokje

Bij Autoradam tank je Dieselbrandstof dat hoogwaardige additieven bevat die de motor reinigen en de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen vermindert.

LPG

Groen blokje

Alleen verkrijgbaar in Almere!

LPG is in vergelijking met Diesel en Benzine milieuvriendelijker. Premium Loodvrij waardoor er geen giftige looddeeltjes in de atmosfeer vrij komen.

Voordelig tanken

Groen blokje

Bij de Almeerse pomp Veluwedreef en in Amsterdam blijven we de prijzen laag houden zodat u de komende jaren nog meer kunt besparen op uw brandstof. Hoe meer klanten bij Autoradam tanken, hoe lager de brandstofprijzen zijn! Profiteer ook van de brandstoffen (tevens autogas – alléén in Almere) met zeer hoge kortingen (vanaf 15 cent per liter) bij Autoradam.

OPLAADPUNTEN ELEKTRISCHE AUTO’S

Bij Autoradam Nieuwpoortkade hebben wij een oplaadpunt voor elektrische auto’s op ons stofzuigerplein.

autoradam-electrisch-opladen

oplaadpunten elektrische auto autoradam

Autoradam Tankpas voor zakelijke rijders

Gemak voor jou en je werknemers

Gemak voor jou en je werknemers

Met de tank&waspas van Autoradam worden veel zaken rondom je vervoermiddel prettig en snel geregeld. Zo kan iedere werknemer van je bedrijf zijn of haar eigen tankpas krijgen. Als werkgever geef je aan van welke faciliteiten gebruik mag worden gemaakt. Bijvoorbeeld of je werknemer diesel of benzine mag tanken, de auto in de Autoradam wasstraat mag laten wassen of aankopen mag doen in de Autoradam shop.

De pas is beveiligd door middel van een pincode, één voor je gehele bedrijf of uniek voor elke gebruiker. Kies voor het gemak van één factuur en een gecontroleerd tankbedrag. Heel praktisch voor bijvoorbeeld kilometerregistratie.

Wil je meer informatie over de Autoradam tank&waspas of wil je de tank&waspas aanvragen, neem dan contact op met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar info@autoradam.nl o.v.v. Autoradam tank&waspas.

Download hier het aanvraagformulier voor de Autoradam tank- en waspas.

tanken tankpas autoradam
Copyright © 2022 Autoradam B.V.
Alle rechten voorbehouden