Grootste wasstraat en interieurbaan van Flevoland

Grootste wasstraat & interieurbaan
van Flevoland

De eerste paal is geslagen – 8 dec. 2020

Dinsdag  8 december 2020 is de eerste paal geslagen van de grootste wasstraat en interieurbaan van Flevoland. De toekomstige indoor wasstraat en interieurbaan van Autoradam Almere telt meer dan 8000m2. De werkzaamheden zijn in volle gang en de verwachting is dat Autoradam de deuren van haar nieuwe wasstraat en interieurbaan in mei 2021 opent.

De voorbereidingen zijn grotendeels achter de rug, de bouw is gestart en de eerste mijlpaal is behaald. De eerste paal is geslagen!

“Wij geloven in continu ontwikkeling en uitbreiding van onze diensten. Wij willen ervoor zorgen dat wij onze klanten altijd de beste service en klantervaring kunnen aanbieden. Dit tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.”, aldus algemeen directeur Ruud van der Jagt.

De komende maanden wordt er hard gewerkt om de indoor wasstraat en interieurbaan neer te zetten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar de voortgang van deze verbouwing. Wij gaan daarom alle mijlpalen delen via onze Facebook en Instagram pagina.

Tijdens de verbouwing zorgen wij ervoor dat onze klanten zo min mogelijk hinder ondervinden tijdens hun bezoek aan Autoradam Almere.

Nieuws met betrekking tot eventuele verhinderingen delen wij tijdig op Facebook en Instagram.

“De voorbereidingen zijn grotendeels achter de rug, de bouw is gestart en de eerste mijlpaal is behaald. De eerste paal is geslagen!”

Afbeelding 1: Autoradam slaat eerste paal nieuwe wasstraat en interieurbaan. Algemeen directeur Ruud van der Jagt was aanwezig.

Copyright © 2022 Autoradam B.V.
Alle rechten voorbehouden