Opel leasen bij Autoradam

Opel staat voor kwaliteit, veiligheid en comfort. Daarom biedt Autoradam veel verschillende type Opels aan in het lease aanbod. Een Opel leasen heeft bij Autoradam vele voordelen. Een Opel betekent een comfortabele auto met vele extra’s. of u nou een Opel Corsa of een Opel Insignia wilt leasen. Het kan bij Autoradam allemaal. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende vormen van lease. Denk hierbij aan shortlease of private lease. Heeft u ook al eens gedacht aan een deeltijd auto? Bij deze vorm van lease kunt u een auto delen met vrienden, buren of collega’s. Dit is milieuvriendelijk en goedkoop.

Enkele voorbeelden van Opel die u kunt leasen bij Autoradam:

Opel leasen: Opel Corsa (1.3 cdti)

Onze Opel Corsa is te leasen als diesel en kennen een bijtelling van slecht 14%. U betaald sechts een maandtarief van € 545,- en bent verzekerd van een comfortabele auto. De Opel Corsa is onder andere uitgerust met airco, cruise control en electrische ramen. Kijk snel verder voor alle specificaties en de mogelijkheden voor het leasen van een Opel Corsa.

Opel leasen:Opel Astra Sportstourer

De gloednieuwe Opel Astra Sportstourer vanaf Januari leverbaar in diverse motorisaties, kleuren en uitvoeringen. bij het ontwerpen van de nieuwe Opel Astra Sportstourer is ebruik gemaakt van Opels nieuwe, bekroonde designfilosofie. Dit maakt de Opel Astra Sportstourer sportief, stijlvol en praktisch. U kunt de Opel leasen vanaf € 695,- per maand. Bekijk alle specificaties voor het leasen van een opel.

Alle modellen die u bij ons kunt leasen: