Suzuki Leasen?

Suzuki leasen bij Autoradam Almere

Suzuki heeft een breed aanbod aan modellen in Nederland. Suzuki is populair geworden door kleine, zuinige maar betrouwbare stadsauto’s. Denk hierbij aan de Suzuki Swift of Suzuki Alto. Het bedrijf is opgericht in 1909 en heeft zich sindsdien gericht op het produceren van auto’s, motoren en zelfs scheepsmotoren.

Autoradam Almere levert bijna alle modellen van Suzuki als lease auto. Veel modellen van Suzuki vallen dan ook in de 14% bijtelling klasse, erg voordelig wanneer u een Suzuki wilt leasen.

Uitgelichte selectie te leasen Suzuki’s:

Lease: Suzuki Swift 1.3 Cool (3 deurs)

Deze Suzuki Swift least u voor € 425,- per maand, op basis van 24.000 km per jaar. Bij Autoradam kunt u na drie maanden iedere dag uw leasecontract opzeggen: een van de grote voordelen van Autoradam Lease. Dit model Suzuki Swift betreft de Cool-uitvoering met vele opties zoals airconditioning, electrische verstelbare spiegels en een bluetooth carkit. Bel of neem contact op voor meer informatie.

Lease: Suzuki Alto 1.0 Base

Deze Suzuki Alto is al te leasen voor € 350,- per maand op basis van 24.000 km per jaar. Al jarenlang een van de meest populaire compactestadsauto’s en bovendien erg zuinig. Dit model valt tevens in de categorie van lage bijtelling. Eigenlijk is de benaming ‘Base’ niet op zijn plaats met een dergelijke riante uitrusting: centrale deurvergrendeling op afstand, elektrische spiegels en bumpers in carrosseriekleur.

Bekijk alle modellen

Een Suzuki leasen wordt bij Autoradam wel heel gemakkelijk! Na 3 maanden is uw leasecontract per dag op te zeggen en u heeft ook nog eens keuze uit deze modellen:

  • Suzuki Swift
  • Suzuki Alto