Goedkoop leasen voor zakelijke doeleinden

Een goedkope en zakelijke lease auto van Autoradam is de oplossing. Wij hebben altijd de goedkoopste zakelijke lease auto en een leasevorm die bij u past! Uw gewenste auto is in bijna alle gevallen direct beschikbaar. De goedkoopste lease auto heeft u al vanaf €399,- ex. per maand.

Bekijk uw lease auto in ons assortiment

Hieronder vind u een aantal voorbeelden van een goedkope zakelijke lease auto’s die wij kunnen bieden:

  • Volkswagen – Golf (1.4 fsi Businessline 5drs) voor  € 595,- per maand
  • Ford – Focus wagon (1.4 Trend Airco) voor € 575,- per maand
  • Volkswagen – Polo (1.2 12v Airco Navigatie) voor € 425,- per maand
  • Suzuki – Swift (1.3 3drs Cool) voor € 395,- per maand

Kijk hier voor ons complete aanbod van lease auto’s en prijzen

Lage bijtelling auto

Er zijn drie categorieën bijtellingen voor een lease auto. Dat betekent wanneer u de auto ook privé gebruikt, er een percentage van de cataloguswaarde bij uw inkomen opgeteld moet worden.
Het laagste tarief van 14 procent geldt voor auto’s met een beperkte CO2-uitstoot. Wilt u ook profiteren van de lage fiscale bijtelling van een zuinige lease auto? Bij Autoradam is de geschikte lease auto die valt onder de 14 en 20 procent bijtelling altijd beschikbaar.

Zakelijk leasen, bij Autoradam staat u nooit stil met pech.

Als Bovag aangesloten autoverhuur en leasebedrijf zijn wij ook aangesloten bij de Bovag pechhulp service. Deze service biedt hulp in geval van pech, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Waar kunt u uw zakelijke auto leasen bij Autoradam

Meer informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie over ons aanbod van zakelijke lease auto’s? Neem dan gerust contact met ons op.