Menu
Autolease

Autolease Almere

Autoradam heeft een showroom vol ‘jong gebruikte’ auto’s die ingezet kunnen worden voor shortlease. Het is bij ons mogelijk om zonder levertijd een auto te leasen (operational lease) voor minimaal drie maanden, daarna is deze per dag opzegbaar. Wanneer u niet direct een vast leasecontract wilt afsluiten, is shortlease voor u de beste oplossing.

Bekijk ons aanbod
Offerte op maat

Lage bijtelling

Het laagste tarief van 14 procent geldt voor auto’s met een beperkte CO2-uitstoot. Wilt u ook profiteren van de lage Er zijn drie categorieën bijtellingen voor leaseauto’s. Dat betekent wanneer je een leaseauto ook privé gebruikt, je daarvoor een percentage van de cataloguswaarde bij uw inkomen moet tellen.

Fiscale bijtelling voor zuinige leaseauto’s? Bij Autoradam zijn leaseauto’s die vallen onder de 14 en 20 procent bijtelling volop beschikbaar.

Private lease

Profiteer nu ook als particuliere autorijder van de voordelen van autolease! Heeft u tijdelijk een (andere) auto nodig, of komt het kopen van een auto u financieel niet uit? Als particulier is het ook mogelijk om een auto of motor bij Autoradam te leasen.

Deeltijdauto

Voor mensen die soms een auto nodig hebben is er de deeltijdauto. Samen met uw buren, vrienden of collega’s een auto gebruiken? Autoradam autolease heeft altijd een pasklare oplossing voor u. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

autolease almere

Openingstijden Autolease

Maandag t/m zaterdag geopend van 08.30 uur tot 17.30 uur

Hoofdkantoor Almere

De Strubbenweg 4
1327 GE Almere
Postbus 1336
1300 BH Almere
T +31(0)88 0351212
F +31 (0)36 54 09 645