Honda leasen bij Autoradam

De zeer efficiënte Honda Civic Hybrid modellen

Al 10 jaar lang werk Honda aan de IMA (Integrated Motor Assist) Hybride technologie. Dit resulteert in een zeer onderhoudsarme en betrouwbare hybride motor. Daarnaast is het model van de auto sportief en rijd hij als een normale auto zonder rare knoppen of geluiden. De IMA technologie zorgt ervoor dat de benzinemotor op lage snelheden bijgestaan word door de elektromotor. Op hoge snelheden rijd de auto alleen op de benzinemotor. Wanneer er vervolgens op de rem getrapt word laadt de dynamo van de elektromotor op.

Honda Civic Hybrid

Dit Hybride model van de Honda Civic is een uitermate comfortabele auto om veel kilometers in te maken. De kleine elektromotor die ongeveer het formaat van een aktetas heeft neemt amper extra ruimte in. Hierdoor is er voldoende beenruimte (ook voor de passagiers) en wel 350 liter bagageruimte.

Honda Civic Hybrid (1.3 V-Tec)

De Honda Civic Hybrid met de 1.3 V-tec motor is een zeer aangename auto. Het is ook een zeer betrouwbare auto en voelt solide aan. De Honda Civic Hybrid 1.3 V-Tec is voor € 645 per maand te leasen bij Autoradam. Door de Hybride motor heeft de Civic een lage CO2 uitstoot waardoor de auto maar 14% bijtelling heeft. En door middel van het Shortleasecontract kunt u na 3 maanden de auto per dag opzeggen.

Bekijk alle modellen!

Neem voor meer informatie over een Honda Leasen contact op met Autoradam.