Volkswagen Lease bij Autoradam

Een Volkswagen leasen is een verstandige keuze, ze zijn betrouwbaar, bieden veel ruimte en rijden piekfijn. De Volkswagen Polo TDI Bluemotion was in 2011 zelfs de meest verkochte leaseauto. Volkswagen biedt voor al haar toekomstige leaserijders een geschikt model, zo is er de Volkswagen Passat die een zee aan ruimte biedt. De Volkswagen Polo is misschien wel de mooiste compacte auto van het moment, de rijeigenschappen van de Volkswagen Polo zijn niet te vergelijken met die van de concurrentie.

Het Leasen van een Volkswagen bij Autoradam geeft u enkele belangrijke garanties. Omdat u least bij Autoradam betaald u altijd de laagste prijs maar rijdt u toch in de kwaliteit van Volkswagen.

Autoradam heeft een ruim aanbod Volkswagens waaruit u uw keuze kunt maken. Om u op weg te helpen, hebben wij voor u onze beste Volkwagen lease deals samengesteld en uitgelicht:

Lease uw Volkswagen zoals u wilt

Het uitgebalanceerde karakter van de Volkswagen kunt u het beste zelf ervaren. Bij Autoradam heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden om uw Volkswagen te leasen. U kunt er voor kiezen om uw Volkswagen zonder levertijd te leasen voor minimaal 3 maanden (operational lease). U kunt deze daarna per dag opzeggen. Wilt u liever niet meteen een vast leasecontract? Dan past shortlease het best bij u.

Volkswagen historie

Volkswagen is een van de grootste autoproducten ter wereld met twee van de best verkochte auto’s ooit, de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf. Op dit moment is de Volkswagen Golf ontzettend populair als lease auto in Nederland omdat het een wagen is waarbij men ontzettend veel waar voor zijn geld krijgt. De Volkswagen Golf heeft de standaard bepaald in de middenklasse, qua materiaal keuze en afwerking zijn er geen betere tevinden. Ook qua vermogen is de Volkswagen Golf in diverse varianten te krijgen, zo is er de extreem zuinig en schone Golf Bluemotion met een groen A-label.

Waarom leasen bij Autoradam?

Autoverhuur en leasebedrijf Autoradam is er altijd voor zowel de zakelijke rijder. Ook als u ergens staat met pech zorgen wij voor hulp, 24/7 hebben onze leasewagens pechhulp voor geheel Nederland. In overleg kunt u er ook voor kiezen om deze pechhulp uit te breiden. Op deze manier bent u altijd mobiel!

Neem contact op met Autoradam